vores services

Låsesmed Kalundborg tilbyder blandt andet: 

01

nøgleservice

Vi har en hurtig og grundig nøgleservice, og i langt de fleste tilfælde kan du få lavet nøglekopier, mens du venter i butikken. Uanset hvilken slags type nøgle det drejer sig om, kan vi hjælpe dig.

02

låseservice

Hos Låsesmed Kalundborg klarer vi alt inden for låseservice. Uanset om det drejer sig om reparation, montering, installation eller omlægning af låse - vi kan hjælpe dig.

03

sikkerhedslåse

Hos os hjælper vi dig med at sikre dit hjem eller virksomhed mod indbrud med en forsikringsgodkendt og anerkendt sikkerhedslås.

04

overvågning

Gennem professionelle låsesystemer, alarmer, adgangskontrol, overvågning og meget mere skaber vi ekstra tryghed i dit hjem eller i din virksomhed.

05

tyverialarmer

Hos os har vi et stort udvalg af forskellige effektive tyverialarmer i forskellige prisklasser og størrelser. Vi kan derfor finde en, som også matcher lige præcis dine behov.

06

rådgivning

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores servicer eller er i tvivl om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Vi vil meget gerne rådgive dig helt uforpligtende.